Arhiva pentru luna February, 2012

Noutati pentru martisor!!

Noutati pentru martisor!!

February 2nd, 2012

Hello din nou!

Cercelusii au pregatit multe, multe noutati ca sa aveti din ce alege in caz ca sunteti in cautare de un martisor. Asa ca puteti lua agrafe de par din colectia “Victorian Inspired” la numai 6 lei! :)  Sau cercei romantici din colectia noua “Porcelain Romance” sau niste inele in forma de fluture din colectia “Victorian butterfly”. De asemenea puteti verifica stocul produselor si puteti comanda ceva deja facut sau daca nu e in stoc pot reface aproape orice model la cerere.

Am luat decizia de a nu participa la niciun targ de martisor (in mare parte din cauza frigului posibil) si ma voi ocupa exclusiv de comenzi. Cu o mica exceptie de 5 zile, intre 19-24 februarie nu o sa va pot raspunde la niciun mail si nu voi putea onora comenzile decat incepand cu 25 februarie deoarece voi fi plecata din tara in aceasta perioada. Asa ca daca va ganditi sa comandati ceva cel mai bine ar fi sa o faceti din timp. :)

Iar pentru comenzile de inaintea martisorului sau din perioada 1-15 martie veti primit gratuit o fundita de martisor traditionala (din ata alb+rosu)! :)

Va doresc o seara frumoasa si stati cu ochii pe Cercelusi ca vor urma multe noutati in aceasta luna!!

Anca

0