Arhiva pentru luna February, 2011

Noutati si un nou concurs!

Noutati si un nou concurs!

February 13th, 2011

Stiu ca am lipsit foarte mult si ca am si intarziat cu concursul si vreau intai de toate sa imi cer scuze pentru asta. Am stat foarte prost cu timpul saptamanile astea din cauza sesiunii si in timpul liber aveam timp doar de comenzi si cam atat. Dar acum m-am intors si vreau sa fac in saptamana asta si urmatoarea cat mai am ceva timp liber foarte multe modele de cercei, brose, semne de carte si inele noi.  Le fac de pe acum si o sa le lansez treptat pentru ca o sa am nevoie de mult timp pentru licenta si nu vreau sa va las fara noutati macar o data la doua saptamani. :)

Si acum sa va zic despre noul concurs:

Daca doriti sa participati va trebui mai intai de toate sa dati like la pagina de Facebook a cercelusilor ca sa va tin asa la curent cu toate noutatile. Iar in partea a doua a concursului va trebui sa postati un comentariu la acest articol in care sa descrieti o tinuta  din garderoba voastra la care puteti purta unul din accesoriile mele (cercei, brosa, inel sau set) dar sa nu va limitati doar la a mentiona piesele vestimentare asa cum sunt ele (tricou, blugi) ci sa descrieti putin culorile , modelul sau daca au ceva imprimat, chestii de genu asta. Puteti alege orice produs vreti voi si pot fi si doua , si trei..cate vreti voi in tinuta. :)

Concursul se desfasoara intre 14 februarie si 28 februarie, ora 20.

Premiul va consta intr-un set de trandafiri (cercei , medalion si inel) intr-o culoare aleasa de voi (orice culoare din lista de culori de la pagina “De stiut” ).

De data aceasta castigatorul va fi unul si va fi tras la sorti. Totusi, cel mai frumos comentariu va primi si el un premiu surpriza. :)

O sa va scriu si regulile concursului mai pe scurt:

Postarea voastra trebuie sa contina numele cu care ati dat like pe Facebook.

– Nu va puteti inscrie de doua ori.

Este obligatoriu ca adresa de e-mail sa fie valida pentru a va contacta in vederea obtinerii premiului.

– Pentru a mentiona accesoriul/accesoriile de pe www.cercelusi.com pe care le veti folosi in tinuta folositi codul produsului sau puneti poza cu acesta.

Asa ca va doresc mult, mult, mult succes!!! :)


13